FAMILJ,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

CAMP MALMBORG V 3

Trots att jag och maken inte är helt 1oo efter dunder viruset som tog oss på sängen förra veckan så fanns det ingenting som stoppade oss för vår 2 km med sonen. Några av presenterna när han fyllde år var löparkläder! Dock var löparskorna för små (!!) så nya måste köpas in. Tur för yngsta dottern att de passade henne ;)

En lunk med varierad fart blev det. Så kul att se sonen så taggad inför detta! Han tycker själv att han är snabbare på innebandy. Positivt tänkande och kul att överföra löpning som något roligt, en hobbyform och inte ett måste.

CAMP MALMBORG V 3

Mina löparkollegor ♥

Hoppas på att bli helt frisk från förkylningar. Tejpar min fot för att inte stuka till den igen och det funkar bra, Dock gnäller knät. Jag som längtar efter våra vinterlångpannor! För återuppleva dem här på sidan själv. HÄR, HÄR & HÄR finns fina pannor att drömma sig tillbaka till!

Har haft en trevlig helg med en heldag i innebandyhallen med sönerna och maken. Bra matcher. Idag lite löpning, frisörsalong Malmborg rakade hunden och nu blir det att ladda kroppen med god middag och jag håller på som bäst att göra semlor! Kommer att inspirera med tre olika i år! Håll utkik vettja! HÄR hittar ni mer inspo om ni missat.

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *