MELLOMACKA MED PULLED PORK
I helgen dom gick så blev det ännu en pre mellomacka! Ojojoj! Vi kommer att äta mackor heeeela våren här hemma ;)
Jag blev så sugen på att göra egna baguetter och fann dinkelmjöl i skafferiet som jag naturligtvis använde till brödet.
Hur du gör dinkelbaguette kommer i ett senare inlägg. Här får du inspo till en pulled pork malla macka!
Pulled pork
a st hel fläskkotlett i bit benfri
soya
stubbs bbq
passerade tomater
1 gul lök
1 solo vitlök
rosepeppar & salt
Blanda samman alla ingredienser till marinaden och skiva upp lökarna, Blötlägg en lergryta en stund och lägg sedan i den benfria kotlettraden och häll och gnid in marinaden. In i ugnen i 120 grader i ett par timmar.
Skär upp baguetten och fyll med wokgrönsaker du stekt på i smör, pulled pork, saltgurka skuren på längden, röd paprika och citron att droppa över.
Enkel dressing med creme fraiche och dijon senap.