FAMILJ,  HEMMA HOS,  JULEN,  LIVET

2 DECEMBER ÅRETS JULKALENDER

En vecka som gått i rasande takt som vanligt. Igår började årets julkalender och jag gillart! Är barnsligt förtjust i kalendrarna och årets ser helt magisk ut! Karaktärerna Selma är ljuvlig och Efraim von Trippelhatt (Johan Ulveson) är suverän och tillsammans med kostym, dekor, rekvisita, musik har de skapat en riktigt julig atmosfär och känsla.

Det är frukost med tända ljus och varm choklad i tv-soffan som gäller fram till jul! 2 DECEMBER ÅRETS JULKALENDER Granen i vardagsrummet är klädd och den uppe i loungen ska kläs ikväll. Så mysigt att gå och julstöka på kvällarna efter jobb och andra göromål.

Som ni märkt kör jag ingen egen julkalender i år. Tidsbrist och jag vill inte stressa mig till olika aktiviteter.

Önskar er en riktigt fin helg så ska jag fixa iordning några smarriga julbaktips till nästa vecka.

Fridens! ??

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *