.RECEPT & MAT,  äta ute,  filminspelning,  JOBB

FILMHELG & KOH PHANGAN

Tisdag redan!

Och dessutom har vi rasat in i juli! Hej!

Bara att fokusera och öka och köra de sista tre veckorna innan semestern nu! Börjar få rejäl hemlängtan nu! Hemlängtan? Bor inte människan hemma?
Om jag säger som maken säger. Du är typ som en som jobbar på oljerigg… Kommer hem, äter och sover…

Nu är det kanske inte riktigt så illa men det är lite typ så april-juli. Jobba med mitt egna på morgonen, jobba hela dagen hemifrån. Komma hem, kanske ta sig en löprunda, äta, seriekolla och sedan sova.
Dessutom har jag alla resor till Sthlm med inspelningar men detta ger så mycket energi också. Men, tre veckor kvar! Nästa säsong ska jag försöka vara ledig= inget jobb. en dag i veckan. Jag saknar verkligen att vara hemma, hemma! Att fixa och dona lite på olika projekt i hemmet.

Nåväl! Helgen spenderades i Stockholm och på programmet stod kortfilmsinspelning! Så himla bra det blir! Viktigt ämne men som vanligt så avslöjar jag ingenting förrän länken ligger i mitt mail. Kan dock vara lite bjussig på att visa lite bilder från min outfit!

På kvällen drog vi ut på Södermalm och käkade på Koh Phangan. Vi har aldrig varit där så det var extra kul. Men så mysigt ställe! Gillar verkligen inredningen, dock funderade vi över hur de städar stället! Hehe!

I alla fall supermysig belysning i hela restaurangen som är uppdelade i flera rum och vi hamnade uppe i ett eget mysigt bås där allt man fotograferade fick en magentaton.

Isak år kyckling, mannen oxfilé och jag scampi very hot! Ja jäklars hett men så gott! En riktigt mysig kväll.

FILMHELG & KOH PHANGAN

FILMHELG & KOH PHANGAN

FILMHELG & KOH PHANGAN

FILMHELG & KOH PHANGAN

Det var helgen det! Vi kom ett hem till nystädat som äldsta sonen röjt runt och fixat fint. Underbart.

NY vecka och nya äventyr.

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *