DIY,  HEMMA HOS,  TIPS

I RENOVERINGS & UPPGRADERINGSTAGEN

Är det höst nu?

Måndag 3 sept och det blir en varm sommardag!

Hösten innebär alltid förnyelse på något sätt. Skönt att vara i renoverings & uppgraderingstagen igen.

Men visst välkomnar jag hösten med öppna armar! Hösten innebär en hel del hemmaprojekt som vi ska kicka gång med.  Vi tjuvstartade på semestern genom att fixa lite “hotellkänsla” i vårt master bedroom. Gråa sammetsgardiner och mörkläggande är på plats. Det har rensats ordentligt och jag fortsätter att rensa i hemmet!Ska fotografera rummet sedan så att ni får se hur stylisch det blev. Gardinerna shoppade jag här ifrån ifall ni undrar redan nu. Är sjukt nöjd över hur snyggt det blev! Textilier i rätt sammanhang kan bli hur bra som helst.

I RENOVERINGS & UPPGRADERINGSTAGEN

Sneakpeek på Malborgianska villans masterbedroom. Fler foton kommer!

Vägrar att bli en “plottermaja” med massor av saker omkring mig i hemmet. Vill ha så långt det bara går att ha min hem stilrent men för det inte sagt ett hem som ser ut som katalogernas hem i IKEA, MIO, ELLOS osv…. Visst är det svårt att rensa eftersom man samlar på sig mer minnen ju äldre man blir.

Men kommer aldrig göra avkall på min (vår) stil med en blandning av nytt och gammalt. funktionellt och estetiskt och så klart det där lilla extra som ingen annan har. Affektionsvärde är ett ledord.

Måla ska vi göra! Och behöver då så klart bra arbetskläder att jobba i. Mina kommer från Engelbert Strauss. Är sugen på ett par rejäla kängor också nu när svampsäsongen står utanför dörren och knackar på.

Nåväl. Projekt måla drar igång till helgen om allt går enligt plan. Varför inte? Det heter väl tusen järn i elden Hahah!

Det får bli ett DIY inlägg angående dessa så småningom helt enkelt. För det är så himla enkelt att fixa nytt med färg! Eller hur?

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *