LIVET

I´M BACK 2024

Det var några år sedan jag bloggade ofta ofta, numera sällan sällan pga olika andra jobb men jag har saknat saknat så nu kommer jag definitivt fortsätta att göra detta till en “ful ovana” igen. 
En gång bloggare ALLTID bloggare!
I år är det faktiskt mitt 28:onde år som hemsideskapare och några år senare på tidigt 90-tal definierades man som bloggare.

Vi kör väl på i vanlig stil med massor av tips och inspo på mat, bak, resor, med husbil, utan husbil och lite behind the scenes…. LIVET helt enkelt!
Minns när jag körde en veckovis á la Fredagslistan. Sedan blev det månadsvis för att övergå i kvartalsvis och nu… Har inte ens bloggat om förra midsommarafton ännu! (Men jisses så kul det var att läsa mina “gamla” recaps)

Men man saknar inte kon förrän båset är tomt.
Jag har funderat mycket de senaste åren, en av faktorerna till uteblivna inlägg (och mer på Instagram) beror på tiden främst. Sedan har jag aktivt valt bort. Jag har gjort annat. Men till syvende och sist jag gillar verkligen upplägget för en blogg. Det är fast och solid som ett berg. Inget som bara swishar förbi som andra sociala medier. En blogg är som en trygg urmoder, jord, mormor, farmor. Stabil med båda fötterna stadigt i myllan.

2024 och den här tanten ska fortsätta att förgylla och inspirera.
Jag haft min paus och betänketid. 
I´m back!

I´M BACK 2024

 

Namaste <3

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *