.RECEPT & MAT,  pizza

PIZZARULLAR VESUVIO & TACOFÄRS

Sportlovsvecka för oss här i Roslagen denna vecka och här kommer tips på vad man kan svänga ihop lätt och enkelt.

Pizzarullar med tacofärs eller med klassisk Vesuviofyllning. Rulla ihop och lägg skarv nedåt. Pensla med uppvispat ägg och strö på sesamfrön. Grädda i ugn 225 grader i ca 20-25 minuter. Man vill inte att det ska vara ogräddad inuti så gräddtiden beror på hur din ugn är. Täck med folie om den börjar mörkna för fort.

Till två pizzor behöver du två rullar med färdigdeg och tomatsås.

500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
ett par msk ketchup

skinka & ost

Stek köttfärs ha lite vatten tacokrydda och ketchup låt puttra ihop.
Till andra rullen skär du upp skinka.

Montering Köttfärsfyllning: Bred på tomatsås på degen på med köttfärs och ost man man vill ha det rulla till en rulle.

Montering Vesuvio: Bred på tomatsås på degen. Lägg på skinka, hyvla på ett lager ost

PIZZARULLAR VESUVIO & TACOFÄRS

PIZZARULLAR VESUVIO & TACOFÄRS

PIZZARULLAR VESUVIO & TACOFÄRS

PIZZARULLAR VESUVIO & TACOFÄRS

Servera med grönsaker du gillar och en rostad lökmajonnäs så är du hemma.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *