löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  Los Gigantes,  RESOR & SEMESTER,  Spanien,  Teneriffa,  träning

LÖPNING LOS GIGANTES TENERIFFA

Brukar alltid beskriva hur ett löppass är när vi är ute och reser och vi fick till hela två på vår resa till Teneriffa! Så skönt att springa när det är lite svalare på förmiddagen faktiskt! Plusspoäng där till semesterresa till Espania på vinterhalvåret. Första turen tog vi längst upp på vår gata som vi bodde på och fick en riktigt fin vy ut mot klippmassiven! Fördelen är att det är backigt här på denna sida av Teneriffa så gratis backträning tackar!

LÖPNING LOS GIGANTES TENERIFFA

LÖPNING LOS GIGANTES TENERIFFA

Där nere ligger den lilla staden som vilar lite vint och snett på berget. Charmigt!

Vem skulle inte vilja ha ett smesterbooende kallad “La Casa blanca” “Det vita hemmet”.

En annan dag sprang vi genom hela Los gigantes via och ner mot Vi skulle göra milen så mitt emellan… så vände vi om hem igen. Vi stannade till innan Playa de la Arena för att testa deras utegym lite snabbt och på skoj. Riktigt snygg och cool! Annat än de vi har hemma det.

Lyfta sin egna kroppsvikt är sedan gammalt genialisk träningsform.

LÖPNING LOS GIGANTES TENERIFFA

Hav så lång ögat når! Havet är naturligtvis Atlanten!

Efter denna milsrunda var det så skönt att kliva i den naturliga havspoolen.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *