MODE & SKÖNHET,  SAMARBETEN,  shopping

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD

I samarbete med Ideal Of Sweden

Här kommer en rabattkod till er från mig. Använd “ID20-AD139” i kassan och få 20% på ALLT från iDeal Of Sweden. HÄR kommer du direkt till deras hemsida. IOS har fått in så många ny snygga kollektioner så det är inte klokt!

Jag slarvade bort min powerbank på en filminspelning så det var bara att fixa ny. Denna gång valde jag den snygga röda med matchande sladd. Skalet hade jag redan och den är en av mina favoriter. Älskar rött!

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD

Ni vet väl att Ideal of Sweden inte bara har skal och laddare? De har även snygga clutch och passfodral Senaste tillskottet blev just en passfodral och en nyckelring. Snygga!

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD

Zebramönstrat alltid så snyggt! Passar till det mesta. Är sugen på en med tigerprint till höstens färger.

Vilken blir din favorit?

 

HÄR kommer du direkt till Ideal of Swedens sida.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *