.RECEPT & MAT,  äta ute,  Corralejo,  Fuerteventura,  RESOR & SEMESTER,  Spanien

RESTAURANG MARQUESINA CORRALEJO FUERTEVENTURA

Här kommer ännu ett restaurangtips från Corralejo! Hoppas att ni uppskattar.

En kväll hamnade vi nere vi på denna restaurang med lite fine dinningstyle. Linnedukar, linneservetter, livemusik i form av en saxofonist som underhöll. Vi satt i uteserveringen vid väggen och hade det gott rent väder och vindmässigt.

Jag var sugen på pasta och skaldjur. Beställde en pasta med musslor och räkor. Maken tog en kalv escalope d v s en schnitzel. Till detta ett rekommenderat vitt vin. Kommer inte ihåg vilket just nu men har film på det.

RESTAURANG MARQUESINA CORRALEJO FUERTEVENTURA

RESTAURANG MARQUESINA CORRALEJO FUERTEVENTURA

RESTAURANG MARQUESINA CORRALEJO FUERTEVENTURA

 

Min skaldjurpasta blev jag grymt besviken på. Inte en enda mussla så lång ögat nådde ner i denna jättehög av spaghetti. Några räkor och så substitutet bläckfisk. Allt i en simmig tomatsås. Trist tråkig och inte någon riktig smakupplevelse. Frågade servitören vart musslorna var så fick jag till svars att de var slut? När han livrädd frågade om han skulle kolla med köket sa vi bara att strunt i det. Och det gjorde han. Lite lustigt att bara strunta i det faktum att musslorna var slut. Kunde ha frågat innan de serverade samt kanske varit lite mer professionell när vi ifrågasatte.

RESTAURANG MARQUESINA CORRALEJO FUERTEVENTURA

Skulle nog bara beställt en Paella eller något annat. Detta var det enda stället som vi blev lite besvikna på under vår vistelse i Corralejo.

malmburgare_poangmalmburgare_poang/ 5 Malmburgare tyvärr! Vinet var dock gott. Personalen stressad och en var konflikträdd hehe.

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *