.RECEPT & MAT,  mellomacka,  SPORT

HELGEN & MELLOMACKAN

Helgen kan sammanfattas med tvådagars innebandy, OS, mello & mysjogg!
Ingen långpanna eftersom tiden inte fanns, men vi han ut igår på en kortdistans under förmiddag innan vi kikade på den fantastiska OS STAFETTEN! Vilka grymt duktigt skidåkare vi har!

I lördags var det också innebandy, OS på tv och så mello såklart!

Deltävling 3 # Salami & creme cheesemacka
140217_1
#salamimacka

Gjorde en enkel macka med mitt surdegsbröd som grillats i lite smör som botten. Bred creme cheese ovanpå, täck med krispig sallad lägg på strimlad snackpaprika, kokt ägg, en klick creme cheese där du draperar/fäster fyra skivor salami. Avsluta med lite svartpeppar.

Återkommer med tips på ett superenkelt, gott och SNABBT surdegsbröd och vår Valentinmeny som jag lagade i fredags.

Till alla er som undrar över inlägg som dyker upp under helgen så kan jag meddela att de är tidsinställda! Jag brukar bunkra upp lite vid tid så att ni har något att läsa medan jag gör annat, helger brukar vara bloggfri för mig ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *