.RECEPT & MAT,  äta ute,  Corralejo,  Fuerteventura,  RESOR & SEMESTER,  Spanien

RESTAURANTE EL SOMBRERO CORRALEJO FUERTEVENTURA

Denna restaurang El sombreo gick vi förbi ett par gånger och tyckte den såg trevligt ut. Kikade på Tripadvisor och den hade fått halvdana recensioner. Vi gick dit ändå. Vi satte oss inne (vi hade bokat bord på dagen när vi gick förbi) och genast fick vi en god service av en äldre dam samt en kvinna.

RESTAURANTE EL SOMBRERO CORRALEJO FUERTEVENTURA

Kvällens outfit.

RESTAURANTE EL SOMBRERO CORRALEJO FUERTEVENTURA

Vitlöksbröd i två former, en med aioli (gjord på äggpulver) och rostade färska vitlökar att lägga på brödet. Aiolin var krämig och god.

De hade gått hel nuts med sitt tema här. Kor kor kor överallt. Tog inte foton på restaurangen men en tavla lyckades jag få på bild.

RESTAURANTE EL SOMBRERO CORRALEJO FUERTEVENTURA

Jag beställde grillade jätteräkor med pommes. Serverades med en sallad och god dressing.

Maken tog grillad oxfilé.

Detta evinnerliga fotande hehe. Vissa dagar orkade jag inte släpa med mig stora systemkameran utan tog bara mobilfoton därav den ibland riktigt dåliga kvalitén. Skäms som en vet inte vad för det. Men resonerar som så att hellre foton än inga alls! Detta är ingen fin influänserblogg med superstylade bilder. Visserligen gillar jag att arrangera och fixa snygga fotografier men ibland vet ni så är det skönt att bara ta de där mobilfotona.

Ja ni ser hur jag menar.

RESTAURANTE EL SOMBRERO CORRALEJO FUERTEVENTURA

malmburgare_poangmalmburgare_poang/5 Malmburgare kammande El sombrero hem. Rätt ok mat, trevlig personal men på tok för många kor i porslin, keramik och övrig inredning för min smak. En “kul” upplevelser om man gillar kor. Lite som när vi var på Sicilien och besökte Fallosrestaurangen i Castelmola.

Share Button
2

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *