♥ barnbarn,  FAMILJ

7 år som mormor

Ännu ett år att lägga till livets bok. År nummer sju om man räknar mormor år. Idag fyller han som stulit mitt hjärta, mitt barnbarn sju år.

Enligt önskemål ville födelsedagsbarnet ha en tårta med blandning av Minecraft och Fortnite. Nu blev det en enkel Fortnite med marshmallow. Vi kunde äntligen enas om en dag vi kunde fira barnet alla vi tio och det blev redan i måndags i förskott.

7 år som mormor 7 år som mormor  

Fotograferade tyvärr inte så mycket och svårt att få födelsedagsbarnet fast på bild med massor av spring och lek i benen. Roligaste presenten var nog ändå filmen eller rättare sagt serien om honom som upptäckare som vi spelade in i somras och som jag nu hade klippt och lagt på ljus och musik på. Kul att skapa tillsammans och vi har redan planerat in säsong två. Får pitcha den till SVT Barn sedan hehe.

Så såg moi mormor ut för kvällen i en gammal älsklingsklänning från H&M.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.