.RECEPT & MAT,  kött,  kyckling

Souvlaki kyckling fläskfilé

Något vi lagar rätt ofta här hemma är souvlaki! Greklandsminnen kommer och man har alla dessa underbara oförglömliga minnen att minnas och prata om. Och framför all se framemot! Vi har planer men Corona satte stopp men nu vågar vi kanske börja planer för en lightvariant eftersom vi har en pälskling att tänka på och inte kan resa bort så länge.

HÄR hittar ni mina souvlakirecept.

Souvlaki kyckling fläskfilé

Serverade dessa med pommes, tzatziki recept HÄR

Serverar några greklandsfoton blandad kompott. Hur många är vi som längtar till detta fantastiska land med alla dessa ögrupper och fastland. Håller upp handen och håller tummarna att vi snart är där igen på ny äventyr ♥

Vart är din favoritdestination när det gäller Grekland?

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *