.RECEPT & MAT,  äta ute,  Grisslehamn,  HUSBIL,  RESOR & SEMESTER,  Sverige

Restaurang Ångbåtsbryggan Grisslehamn

Till restaurang Ångbåtsbryggan var vi tre gånger. Första gången ville vi bara dricka men det tog en sån lång tid och de tog kunder före oss som kom senare så vi gick till nästa ställe helt enkelt.

Vi återkom samma kväll för lite öl för att slicka såren efter den katastrofala middagen innan. Och nu var personalen lite mer på hugget. Man måste alltid ge en andra chans till bättring.

Ja det var lite kyligt! Tur att jackan var  med. Senare flyttade vi in under värme och på med filt medan trubaduren sjöng om sommaren som var kort och om mannen från mars. 

Vi blev sugna på lunch också dagen efter så vi ville så klart testa deras kök.

Det började inte alls bra. Tog in en Margarita och fick in den med ett djur. Påpekade detta och de gick snabbt bakom baren stirrade i glaset, sneglade på mig, jag glodde tillbaka bakom mina solglasögon och oklart är det inte eftersom de troligtvis bara petade bort det oönskade djuret. Saltkanten var den taffligaste jag sett. Hoppades på att de inte använt fingret när den togs bort. Haha!

Restaurang Ångbåtsbryggan Grisslehamn

Maken valde köttbullar och jag en räkmacka, säg bra ut när vi fick in maten.

Restaurang Ångbåtsbryggan Grisslehamn

Min räkmacka var helt ok, dock saknade jag majonnäs som var alldeles för lite av. En till citron skiva hade inte heller skadat.

Restaurang Ångbåtsbryggan Grisslehamn

Makens köttbullar var fina och rätten såg god ut. Det var bara det lilla missen att de inte värmt upp bullarna så de var kalla. Ut med maten igen in i mikron och sedan kunde vi äta.

Nöjd kille ändå.

Ångbåtsbryggan svårt att ge klara besked om maten men det var helt ok och personalen var superstressad som inte hann med. Lite småmissar här och där men utsikten och läget vid vattnet var fint.

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *