.RECEPT & MAT,  äta ute,  Grisslehamn,  HUSBIL,  RESOR & SEMESTER,  Sverige

Pensionatet & L8 Grisslehamn

 

Sista tipsen från Grisslehamn blir pensionatet där vi käkade gelato och drack lite bubbel och satt och babblade med ett gäng människor som jag genast kände igen från tiden då jag jobbade på restaurang i Uppsala för länge sedan. Så trevligt!

Pensionatet & L8 Grisslehamn

 

På L8 (Lotta) är det typ alltid fullsatt vid lunch och middag! Tyvärr han vi inte provsmaka deras meny. Men vi hamnade här sista kvällen då en trubadur rockade loss. Vi pratade med Lotta den trevliga ägarinnan av restaurangen. Hit kommer vi garanterat med husbilen bara för att äta under hösten.

Pensionatet & L8 Grisslehamn

Det var allt från vår resa med husbilen till Grisslehamn.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *