.RECEPT & MAT

Magiska soluppgångar

Varje morgon, det först jag gör (inte det absolut första, men ni förstår…) är att hoppa upp ur sängen och ta med mig hunden Kebbe på morgonpromenad. Bästa starten enligt mig att gå en runda och jag går alltid ner till vattnet för att spana in vatten, moln, sol osv. Kebbe brukar spana in rådjur, ekorrar och harar.

Fotograferar gör jag såklart också och lägger ut på min händelse på Insta för att visa vädret i Östhammar. Skickar även in en bild då och då till TV 4 vädret och kan hända att den visas på TV men oftast på Facebooksidan. 

Magiska soluppgångar Magiska soluppgångar Magiska soluppgångar Magiska soluppgångar

Snart går solen upp senare och då är det pannlampa på och inte lika magiska bilder. Men tills våren får man minnas de från hösten.

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *