FOTOGRAFERING,  HUND ♥

Vinterland 2022

Lagom till jul fick vi ett sagolikt vinterlandskap! Så vackert. Självklart var vi ute med Kerberoz (irländaren) extra mycket och jag blev så sugen att damma av min systemkamera och börja fotografera igen! Sagt gjort några av dessa är fotograferade med “riktig” kamera och inte bara mobilens kamera. De ligger sist i detta inlägg markerat med //.

Utsikt från vår matsal mot trädgården. Så sugen att börja påta! Har beställt Dahliaknölar och längtar tills det är dags att köra ner fingrarna i myllan.

Granarna syns knappt för alla snö. 

Här låg vår damm förut som vi valt att stänga. Nya tider för trädgården väntar.

Vallebo kommer alltid heta Vallebo ♥ Vår förstfödde barnbarn. 

Denna vackra portal! Tänk att få fotografera ett bröllopspar precis här under hängande gnistrande vintervita snötyngda grenar.

//

Vinterland 2022

Kebbe är van modell. Han kan kommandon så det underlättar mycket. Skönt att kunna säga till sin pälskling att “stanna” “stå” (det sista var mer till utställning med svans hängandes ner och inte i sin kringla).

Vinterland 2022 Vinterland 2022

Puss på dig husse!

Så himla kul att äntligen ha lite tid över att sitta och redigera och skapa fotografier. Kommer bli mycket sånt nästa år hoppas jag på.

Hoppas ni har en skön lördag. Jag har haft en fantastiskt trettondags helg och landat i allt som hänt jobbmässigt den senaste tiden och känner mig mycket glad och lyckligt lottad över hur mycket fina människor som jag har omkring mig.

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *