.RECEPT & MAT,  FAMILJ,  filminspelning,  HEMMA HOS,  HÖGTIDER,  JOBB,  JULEN,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  statist,  TRÄDGÅRD,  vinter

VINTERLAND FILMINSPELNING JULSTÖK

Hej hallå!

Kikar in en snabbis mellan jobben. Har varit fullt upp med livet den senaste tiden.

Hinner inte riktigt fotografera och ge er recept och mattips! Har några arkiverade på lager så jag ska försöka att få till några tidsinställda. Dessutom är vi ju alldeles strax inne i julmånad ♥ så ni hittar massor av inspo om ni bara söker på julenjulgodis, julmat osv.

Helgen gick i rasande tempo och vi hann med två innebandymatcher och en riktigt tidig morgon för filminspelning i Uppsala. Denna gång var vi tre från familjen. Äldsta dotra var också med. Så himla kul när vi gör det tillsammans.

Min äldsta dotter! Fyller 18, näää 28 i december ♥

Kotorsstyle

Älskade maken med på set ♥

Isabella bisse bissie….

 

Det har kommit SNÖ! Ä L S K A R snö och plötsligt kickar min julfeeling igång. S denna vecka kommer jag påbörja malmborgs jul 2017!

Vackra vinter!

VINTERLAND FILMINSPELNING JULSTÖK

Mitt egna Narnia. Mitt barndomshems vägar ♥

VINTERLAND FILMINSPELNING JULSTÖK

Hemma i vår trädgård. Så vackert allt blir med snö! Det är såååå trist att det kommer att bli 8+ imorgon. MEN! Jag har planera för detta också (så klart).

Sköna SPAbadet! Finns inget bättre efter en lång dag, en löprunda eller på helgen bara sjunka ned i och kika upp på en stjärnklar himmel! Igår körde yngsta sonen ett bad efter sin innebandyträning och sedan gjorde han snöängel! Burr! Men lite min style, lev livet liksom!

Vacker hemma på vår gata i stan.

Två nya höga adventsstakar, 60 cm. Enkla vackra vita, vackert mot snön ute.

VINTERLAND FILMINSPELNING JULSTÖK

Två stjärnor till matsalen. Ljuvliga!

Nu ska jag jobba på med ditt och datt. Flinka in ett litet kort träningspass (fördelen med hemmakontor och eget hemmagym). Sedan blir det en tur till min “julbod” och ta fram adventsstjärnor osv för att placera ut i fönstren.

Mer kontorsjobb, middag och fira att vår älskade Dizel fyller 10 år! och sedan drar vi på en innebandymatch! En perfekt Onsdag m a o!

Ha en fin en och ta det försiktigt på vägarna!

Avslutar med en bild från årets första snölöpning i måndags!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *