träning

MORGON ELLER KVÄLLSTRÄNING

Fågel, fisk eller mittemellan?
Nej, det är ingen lek, det handlar om när på dagen som man tränar eller har t i d att träna!
Jag kan antingen fågel eller fisk. Inte praktiskt att ta ett pass på jobbet, visst ställa sig i plankan i 3×1 min om hinner man kanske med men meningen är liksom? Jag vill få ut lite mer än så när jag tränar. Träning=svett!
Jag brukar träna Tabatintervaller och/eller styrketräning på morgonen. Perfekt! Villan är tom på när som en bästa vän (hunden) och jag kan köra på hur jag vill. Fast ibland blir jag orolig om grannarna hör mina stånk och stön!
Om kvällarna är ett löppass perfekt. Då får man lite kvalitetstid med maken eftersom vi oftast kör vår pass ihop. Jättetrevligt!Bara det är något för er småbarnsföräldrar att se framemot!
I framtiden beroendes på lopp som ska springas kan det tänkas att det blir löpning på morgonen också. Men just nu har jag rätt balans i livet när det gäller träning och att hinna med.Det ska vara roligt och inte ett måste!
Ofta så har barnen sin egna dator/speltid eller egna träningar när vi tar ett löppass som varar allt från 26 till 1 timme på vardagskvällarna. På helgerna lägger vi ett distanspassen.
Funkar väldigt bra för vår familj.

Veckans träning so far:
Måndag: Tusingar! Intervaller 1000m x 5 gåvila 2 minuter mellan tusingarna. Tot blev det 6 km.
Tisdag: Vardagsmotion, städa huset!
Onsdag Tabataintervaller x6 (armar,ben,axlar) och ny core/absintervall x6
Hur ser din träningsvecka ut?

Och kom ihåg! Det finns alltid tid för träning om man bara att lust och minst lilla driv att göra något bra för kropp och själ!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *