trädgård,  träning

½ MARA & TRÄDGÅRDSSÖNDAG

Efter lördagen jobb drog jag och maken ut på en långpanna, målet var en ½ mara. Vi hamnade på en av våra favoritskogsvägar som fortfarande var täckt av snö, is och vatten! Lite trailkänsla fick vi till och riktigt skönt att “klara av” den distansen. Nu är det bara att jobba på och förbättra tiden. Vi tar det lugnt och kör i prattempo och skruvar ned ljudet i våra hörlurar, perfekt med egentid i över två timmar.

Sköna soliga söndagen spenderades oavkortad i vår trädgård där i stort sett all snö är borta! Bara lite kvar på altanen på norrsidan. Bara att hugga in på projekten!

Humlen är helt underbar som insynsskydd på sommaren. Nu ska allt de gamla klippas bort! Lilla cafésetet ska skrapas och målas, all trall ska målas! (översta fotot)

Min solsidanrabatt ska få sig en rejäl utgrävning. Perennerna självsår och förökar sig hejvilt så nu måste de tämjas!

I vår damm har vi planterat nya växter! Bland annat en ny näckros, gräs samt de härliga “cigarrerna”. Här ska vi även måla allt som är i trä. Brygga, trädäck och staketet som skyddar så att ingen faller i.

Får återkomma med foton om en månad för att jämföra hur allt utvecklar sig. Återkommer även med recept på en underbar citronkladdkaka jag gjorde igår! Muuuuums!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *