lopp,  sådd/förkultivering,  TRÄDGÅRD,  träning,  vår

.KRISTI FLYGARE

Idag har vi haft högsommar värme! Galet skönt och på schemat stod trädgårdsarbete.

Rosor och Lavendel är beskurna. Och så har jag fortsatt med mina utgrävningar i den “lilla” solsidanrabatten på ca 10×3,5 meter. (Den som jag berättade om här)

Nu är kanterna i det skick som jag vill ha dem! Stora runda stenar och singel, allt för att underlätta när man klipper gräset! Jag har gjort så runt alla rabatter och buskar i trädgården. (Se foto längst ned till vänster)

Och så har vi fixat i ordning vårt uterum. Rummet som vi tillbringar mycket tid i under april-oktober! Så nära naturen och trädgården. Där äter vi alla måltider, slappar och har mysiga kvällar med en bra musikanläggning såklart!

Och så har vi sprungit Kristi flygare loppet! Så kul att det är många som hakar på mina små lopp som jag namnger och skapar och bjuder in till på Facebook! Nu är vi uppe i tre!

Först ut var Tomteloppet, sedan kom Häxlöpet och nu då detta till minne av alla vi saknar och inte längre kan springa! Jag kommer att hitta på fler lopp detta år när ni minst anar det…. :P

Och redan nästa vecka är det dags för mig att köra ett nytt “riktigt” lopp, det tredje detta år! Ska bli galet kul! Berättar mer om detta sen.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *