inredning

IRIS LIGHT & HOMEMAKEOVER

Så här mitt i sommaren när man är väldigt mycket INTE i hemmet, utan spenderar tiden på jobb på en löprunda eller utomhus så får jag ett starkt inredningsbehov och göra om och piffa upp i hemmet… Så lite småprojekt håller vi på med just nu.
# Ta bort trappmattorna och måla vitt. Barnen är så stora nu att de kommer inte att halka, och hur snyggt är det inte med en ren vit trappa! Det är många år sedan som vi målade om den groteskt fula furutrappan, har jag sagt att jag a v s k y r furu? Haha ok, nu vet ni!

Vardagsrum
#En till tresitssoffa i vardagsrummet är på plats! Så nu har vi X2, en fåtölj samt två supersköna BAUTAkuddar att slänga sig i!
#Fin kista med affektionsvärde ska få hjul och bilda tillsammans med nuvarande bord mer avställningsyta samt binda ihop soffmöbleringen.
# Omålad IKEAkub ska målas vit
# Nya kuddvar
# Nya lampor

Master bedroom
# Måla väggarna (inte prio ett men en önskan att hinna med)
# Collagevägg!

Detta är på väg hem till oss just nu! Är barnsligt förtjust i stjärnor så dessa svarta som är lite smalare kommer att passa perfekt i två av de sex fönsterna. Kuddar kan man aldrig få för många av och helst när man kombar dem tillsamman med andra mönster så blir det så mycket roligare än samma färg och mönster på alla! Försöker undvika IKEAlooken här hemma.

Sedan kunde jag inte motstå uppföljaren till populära “Happy lights” som heter “Iris lights” Så användbar! Hänga upp eller lägga på det stora matsalsbordet!

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *