grillat/tillbehör

.GRILLTILLBEHÖR

Att grillat är godast råder ingen tvekan om! Vi grillar året runt! Vi avslutar alltid året med att grilla och sedan fortsätter vi året ut!
Det trevliga med grillmaten är alla dessa goda tillbehör och fräscha grönsaker!
Fetaostcreme, grillade ostar med tomat & örter, jordnötssås, salsor ja listan kan göras lång! I helgen gjorde jag sen supergoda folieosten!
Folieost

Du behöver
Ost! Med fördel feta, halloumi eller grillost
Tomater
Färskplockad timjan på kvist
Olivolja, salt & peppar.

Gör så här
Skär osten i portionsstorlek och lägg på ett ark folie. Lägg på en skiva tomat en kvist timjan, ringla över olivolja, salt och peppra.
Förslut folien väl och lägg på grillen.

Kokt färskpotatis (se vilket fint hjärtform på min som maken hittade i butiken åt mig ♥ ) Grönsallad, fetaost/vitlöks/timjancrème, grillade snacks paprikor, citron (som är så gott att pressa över grönsakerna och köttet!) Samt mina goda vitlöksbröd samt vitlöksmarinerad fläskfilé.

För er som saknar mina träningsinlägg och tror att jag bara äter mat & godis, så har ni till viss del rätt… men jag tränar också ;) Kommer snäppa upp passen nu när maken går på semester! Hur mysigt blir det inte med morgonjogg tillsamman? Jag längtar!

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *