.RECEPT & MAT,  kött,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  rester

MOT NYA MÅL & PULLED PORKPAJ

Hej måndag!

Ny vecka, nya möjligheter. När besvikelsen lagt sig över maran så sprang maken & jag 12km trail med intervaller/tröskel, Riktigt skönt att göra kroppen riktig trött efter nästan två veckors lugn & ro (förutom ett trailpass, en testjogg och cykelturer)
Dessutom la vi in backövning i passet.
Kommande två veckor ska vi väcka våra kroppar till liv igen för stundade nytt lopp! Planer är att köra många kombinationspass.

Att vi gjort och fortfarande gör mycket långugnsbakat är ingen högoddsare eller hur? (Långpass=pulled pork)
Jag brukar ta tillvara på det som blir över och inte hamnar i matlådorna. Fryser in i påsar och praktiskt att ta fram när man vill göra något gott!
Jag gjorde en paj på pulled pork till mig en lunch och äldsta sonen som kom hem över lunch slukade den.

Anns pulled porkpaj
Gör en vanlig pajdeg och låt stå i kylen, min fick stå ett par dagar och den blev såååå frasig! Stek ett paket bacon och tillsätt pulled pork, krydda om det behövs.
Förgrädda pajskalet i ca 10-15 min. Lägg i röran, gör äggstanning, häll i och lägg på ett lager ost. In i ugnen tills äggstanningen har stelnat och pajen fått en vacker gyllene färg!
140910_3
Mums!
140915_2
Mot nya äventyr och mål! Gogogo!

Hoppas ni får en trevlig vecka! Vackert sensommarväder har utlovas och jag kommer köra ett litet fortsatt äppeltema här hemma… Tips på superenkelt tillbehör kommer i senare inlägg!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *