.RECEPT & MATäta ute

KAJSAS FISK HÖTORGSHALLEN

Publicerad

Vi mannekänger besökte mellan visningarna Hötorgshallen och precis som förra året åt vi mat på Kajsas fisk.

Vackra färger på Hötorget som alltid.

KAJSAS FISK HÖTORGSHALLEN

Deras fiskgryta á la Kajsa är en stående och populär lunch och även detta år högg vi in på den. Den är helt OK och man får en stor mättande portion med aioli och till det en sallad med en god senapsdressing och bröd.

KAJSAS FISK HÖTORGSHALLEN

Rita och Anita.

KAJSAS FISK HÖTORGSHALLEN

Fiskgryta med vit fisk (glömde och fråga sort), musslor, en sked med räkor som läggs i à la minute tillsammans med en klick aioli. Frän salladsbordet tar man sallad och kan välja mellan två dressingar. Senap och vitlök. Bröd, smör och stilla vatten ingår. Pris för kalaset 120 riksdaler.

Vill man ha en mättande, värmande och snabbt serverad lunch kan man luncha på Kajsas fisk. Av fem Malmburgare får denna fiskbistro malmburgare_poangmalmburgare_poangmalmburgare_poang. Mycket pga att det gick snabbt, vi hittade en ledig plats och att grytan hade god sälta.

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *