LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

CIRKELFYS EWERLÖF & MÅNSTRÖM

Happy friday på er!

Hur går det med träningen? Tillhörde du skaran som lovade vid tolvslaget att börja eller bara fortsätta?

Jag lovar aldrig någonting, i synnerligen ger jag inte några nyårslöften. En månad, januari snart till ända och mitt personliga mål var att kicka igång och köra på som det var “förr”. Förr känns som hundra år sedan då jag kunde få till tre bra fyspass ev. fyra och tre löppass i vecka. På det toppade jag med innebandy 1 gång /veckan.

Veckan som gick fick jag till 1 pass! Och det var under hot från min hjärna ;) Har dragits med förkylning och kände mig bra mitt i veckan och rev av ett egenkomponerat cirkelpass med fokus på att hela kroppen (dock körde jag inte fokus ben) skulle få sig en omgång. Riktigt skönt och jag har faktiskt lite träningsvärk!

3 varv blandad träning lite väck upp kroppen efter ofrivillig vila. Vissa övningar som superset och giantset.

Cable crunch, russian twist med vikt, leglower på bänk, olika plankor & liggande rodd
Axelpress, hantelcurl, hantellyft, triceppress.

CIRKELFYS EWERLÖF & MÅNSTRÖM

När man är i en svacka så vill man inte bara höra att folk säger -Det är bara att vila! Fick en riktig bra pepp av nya podden med Malin Ewerlöf, och Petra Månström som kort och gott heter deras efternamn! Har lyssnat på två avsnitt, valde avsnitt 3 först eftersom det kändes aktuellt. Bra nörderi om man gillar löpning! Ett riktigt proffs och en glad amatör! Blev iaf pepp när det gller träning och har men ont eller en skada så kan man träna annat. Jag kanske borde gå till doktorn för att kolla men jag tror hela tiden att jag ska vakna en dag och det onda är borta. Skämt å sido lite vila, egen rehab och alternativ träning så blir detta bra. Men min största fiende i detta är tålamodet. Har typ noll och jag är löpning, så förstå hur frustrerande denna svacka är! Men som Malin säger i podden att att kom starkare ur sin svacka efter mycket träning då hon var skadad och körde allt utom löpning. DET tar jag med mig.CIRKELFYS EWERLÖF & MÅNSTRÖM

Sista arbetsdagen för denna vecka och naturligtvis blir det till att lyssna på min favoritpodd träningspodden under busspendling idag med Lofsan och Jessica! Vad härligt förresten med en liten bebis!!! Helt rätt!

Önskar alla en fin fredag ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *