FEST,  LIVET,  NÖJE,  tårta,  TIPS

GÄRDEGÅRDSSTEGE & IRISLIGHTS

Presenterna till vår 25 -åriga dotter blev en hemmagjord stege med vår f.d. gärdesgård som material. Jag gjorde en egen för något år sedan och jag har hört och sett hur hon gått och pillat på min. Så sagt och gjort under hösten tillverkade jag en, t o m bindtråden är original! Och så köpte jag en Irislights ljusslinga också, den med 30+ bollar.

Tiden var ven kommen för att lämna över mina “precious” album jag gjort sedan hon föddes. urklipp, papper, lappar, teckningar, minnen och fotografier. INNAN digitalkameran kom in i mitt liv för 10 år sedan så framkallade jag foton flitigt. Alla fyra barn har från sin födsel  t o m 2004 egna album.

Kan sakna dessa stunder när man satt en stund om dagen och fixade i albumen. Jag tror att de kommer att uppskatta dessa när de blir äldre. Ett tips är att man skriver brev då och då och klistrar igen och lägger i albumen.
141215_5
Gärdegårdsstege + irislights141215_4
Nope! Jag hann inte baka tårta, bara bullar:) Mor köpte tårtan, en prinsess så klart, det var ju fars älsklingtårta och vi firade dotra en dag senare just på luciadagen, pappas födelsedag! Kvällen innan var vi nämligen på teaterföreställning då yngsta (10-åringen) spelade huvudrollen som grävlingen Egon i en underbar pjäs!
141215_8
#Världens bästa teaterapa! Grävling! ;)

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *