SAMARBETEN,  TEST,  TIPS

MALACOS NYHETER VÅREN 2016

Som en medlem i Cloettas bloggnätverk så får vi den GOOOODA uppgiften att provsmaka nyheter.
Det damp ner en förpackning med gotter i förra veckan och bums mitt i veckan hade vi provsmakning av dessa godingar.
160210_50
LONKA SOFT FUDGE VANILLA- Oemotståndlig god vaniljfudge från Lonka -en populär produkt som funnits sedan 1920 i Nederländerna. Tidigare har produkten endast funnits att köpa som lösviktsgodis i Sverige,men nu lanseras den även i en fräsch och återförslutningsbar förpackning.

Vårt omdöme: Smakar precis som de man köper i lösvikten. Pluspoäng för att de numera sälj “på påse”. Känns fräscht så här i VABruari.
160210_37

160210_46
MALACO SNÖRE I COLASMAK- Malacos klassiska godissnören är en favorit bland både vuxna och barn. Nu växer sortimentet med en läskande god smak av Cola!

Vårt omdöme: 12-åringen tyckte dessa var supergoda, men så älskar han Coca Cola! Själv tycker jag att den är helt OK och trevligt med en ny smak på snören. Snören är bra när man designar tårtor.
160210_40 160210_38
LÄKEROL DENTAFRESH STRAWBERRY MINT & LICORICE VANILLA –  Nu får Läkerol DentaFresh-familjen ett tillskott av två spännande nya smaker. Strawberry mint och licorice vanilla. Läkerol DentaFresh är mjuka tuggpastiller som friskar upp din andedräckt och stärker dina tänder. Pastillernas höga andel  xylitol, hela 50% bidrar till att stoppa syraattacker på tänderna och förebygger därmed karies. Gör det till vana att ta två pastiller efter varje måltid.

Vårt omdöme: Trevliga fräscha smaker men favorit hos mig blev licorice vanilla, gott som godis och bra för tänderna! Toppen!
160210_44

160210_45
LÄKEROL GINGER LIME – Läkerol medsmak av ingefära och lime är en frisk pastill som både lenar hals och fräschar upp andedräkten.

Vårt omdöme: Mmmmm smakar gott! Mycket trevli kombo av ingefära och lime.

160210_43
AKO FRUKT – En efterlängtad återlansering. 2014 återlanserades AKO mint, Chok och Grädd då det fanns en stor efterfrågan bland många konsumenter. Många hade saknat AKO-kolan sedan den försvann och uppmärksammade oss detta genom bland annat Facebook-grupper och namninsamlingar. Lanseringen mottogs väldigt positivt och AKO-kolorna är återigen populära produkter i godishyllan. Samtidigt har vi genom AKO:S egna Facebooksida förstått att många konsumenter även längtade efter AKO frukt

Vårt omdöme: BARNDOMSMINNEN! En välkommen återlansering av AKO kolor. Inte en dag försent och hela familjen tyckte att de var så goda!

160210_49 160210_42
NUTISAL AKCADAMIA – Nu finns de fantastiskt goda macadamianötterna från Nutisal i egen förpackning! Nötterna är torrostade (utan olja) över öppen eld för att behålla sin krispighet. Torrostningen sker i Nutisals fabrik i Helsingborg. Njut av nötterna som snacks eller använd dem i bakning och matlagning.

Vårt omdöme: MAMMA MIA! Detta var de godaste nötter som ätits! De var försvinnande goda och jag roffade åt mig nästan alla själv. Nomnom! Dessa kommer att bli perfekta vid bak och matlagning! Dessa blev även min favorit i denna omgång av test från Malaco.

160210_48 160210_47 160210_41
Jag och mina godistokiga barn/ungdomar tackar Malaco för detta göttiga och trevliga samarbete!
Produkterna kommer att finnas i de flesta butiker från vecka 7.

I samarbete med Cloettas bloggnätverk

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *