SAMARBETEN,  TIPS

LÄKEROL & MALACO NYHETER

Igår låg dessa godingar i brevlådan. Nyher från Läkerol och Malaco som kommer ut på marknaden vecka 7.
Eftersom jag ingår i Cloettas bloggnätverk så får jag turen att provsmaka nyheter. Till killarnas stora förtjusning förstås ;)
150203_1
Läkerol DentaFresh, “goda pastiller som är bra för tänderna”. Hjälper till att stoppa syraatacker och förebygger karies. Innehåller 50% Xylitol och rekommendationerna från Svenska Tandläkarförbundet är att ta två pastiller efter måltid. Finns i tre smaker “sweetmint”, “menthol” & “apple mint”. Fräscht tyckte vi! Killarna (11 & 16 år) gillade Apple mint och Sweet mint bäst. Själv tycker jag om Menthol men gillar även de andra.
150203_2
Läkerols nya “Salty caramel” är en krämig lakritspastill med smak av kola och lite havssalt. God!
150203_3
Och så till barnens favorit! Jo, jag älskar lakrits jag med så denna var så god! Malacos nya familjemedlem i Viva lakrits heter “Viva lakrits kristaller” och är en mjuk krämig sötlakritskola. I Viva lakritsfamiljen återfinns även “pärlor” & “juveler”.150203_4

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *