♥ vi,  FAMILJ,  LIVET,  NÖJE,  TIPS

PÅ DATE EN MÅNDAG MED GANGSTERS

Det tillhör inte vanligheterna att jag och maken date:ar varandra, det brukar gå lääääänge mellan gångerna som vi tar oss för att gå ut och äta eller som vi gjorde igår gick på bio!!! Alltså, bio är överskattat har vi alltid sagt eftersom vi har det gott hemma med våran egna bioanläggning. Inga som pratar eller stör med sina prassliga godispåsar… Sist var vi på bio med kidsen och det var nog då Madagascar 1 gick upp. På tu man hand var det inte alls länge sedan! Bara två år sedan.. Nåväl, vi date:ar varandra så ofta i vardagen med hemmamyskvällar, alla löppass och lopp! Det är så vi gör det ;)

Åter till gårdagskvällen. Vår lilla biografteater på orten har bygds om och digitaliserats! Vi var såklart nyfikna på hur det hade blivit och vi gick dit och såg filmen TOMMY -en svensk gangsterfilm.

140318_1

Gillar Moa Gammel skarp i rollen som Estelle. Även skådespelare som Ola Rapace, Ewa Fröling, Alexej Manvelovps, Johan Rabaeus samt sångerskan LyckeLi Zackrisson stod på rollistan.

Filmen var helt OK, men inte i den klass jag hade förväntat mig i. Längre än en sådan recension får ni inte av mig idag! Har fullt upp med att fixa och dona!

Over and out!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *