löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

TRAIL & NYSTART

Men hur går det då med löpningen och träningen fru Malmborg?

Jo tack! Det har hamnat lite i skym undan de senaste veckorna när det varit intensiva veckor på jobbet och det har inte behövs speciellt många fyspass. Snittade 1 mil om dagen så mycket stå (framförallt), gå och mycket lyft och bärandes på alla dessa blomlådor, vattenslangar osv.

Ett perfekt jobb för mig m a o!

Men nu när det är över för denna säsong så är tantgympan igång sporadisk. Förra veckan körde vi all in i trädgården och det var ett enda stort fyspass ;)

Denna vecka börjar vi sikta in oss på kommande utmaningar och idag blev det 14 km in på kontot inkl. 6 km i svår trail. Mycket berg, stenar, trädrötter. Intervallade där med havet som granne då och då.

Sedan blev det landsvägen hem. Skönt att vara på G igen.

150727
Jo, maken som låg först i spåret hoppade fem meter när han fick syn på en rätt stor snok :) Annars är det så vackert och pulshöjande att köra denna trail! Ofta brukar vi springa den fram och tillbaka men idag tog vi landsvägen hem förbi bondgårdar och vacker svensk natur.

Vad har ni tränat idag?

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *