löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  TIPS,  träning

TRÄNINGSPODDEN & DISTANSPASS

Åh denna lördag känns helt magiskt perfekt! När jag planerar veckans löppass så brukar de längre distanspassen hamna just på helgen. Det är då det brukar finnas som mest tid och startar man inte allt för sent så är man hemma rätt snart till lunch och kan njuta av resten av dagen med familjen.

Det fick bli ett pass som förra lördagen men lite kortare. Nästan 17 km som gick i ett långsamt tempo men i gengäld kände jag mig stark och pigg hela tiden samt körde på progressivt de sista kilometerna.
Härlig känsla (även om jag inte är så snabb). Men ett mål är att bli snabbare, hålla samma fart under längre tid.

Så nästa vecka återupptar jag intervaller! Jag vet att de ger otroligt mycket eftersom jag kört dessa förut.
150905_3

150905_5

150905_4150905_2
Sonen kom efter ca 9 km och var min föråkare :) Så himla omtänksam som kommer och ser efter mig vid längre pass ♥

Med mig i lurarna hade jag den nya podden TRÄNINGSPODDEN med Lovisa “lofsan” & Jessica Almenäs. Vet ni! Huuuuuur braaaaa som helst! Tur för dem att de hade hunnit gör tv avsnitt för de avverkades på studs.

En riktigt härlig feelgood pod utan pekpinnar och förmaningar. Man blir först av främst glad och inspirerad av att höra deras berättelser och erfarenheter. Mycket känna-igen-sig-faktor och så mycket inspiration och tips. Deras pod gör att man vill lyssna mer och springa ännu längre! Tummen upp m a o och rekommenderar er att LYSSNA och glädjas.
150905_9
(Bilden är lånad hos Lofsan)

150905_7
150905_1
Hellre länge och långsamt än snabbt och kort! Det är nu man bygger muskler, härdar senor och ligament och får uthålligheten! Utan dessa hade kroppen orkat maran!
150905_8

Tjejmilen genomfördes idag med en massa tjejer i olika åldrar! Jag har följt “mina” och de är ju galet grymt duktiga! Jättemånga som persat och verkligen gjort bra lopp! Stort GRATTIS till alla er!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *