SAMARBETEN,  TEST,  TIPS

WILD DINING

160114_7

Här hemma kör vi lite “wild dining” nuförtiden!

WILD DINING

I samarbete med COOLSTUFF har vi fått prova denna coola tallrik! Meningen är att dekorera djuret med maten man ska äta! Hur kul som helst, men jag måste erkänna att jag var tvungen att lägga mer mat på en annan tallrik för att inte förstöra detta upplägg ;) Det finns en massa roliga och fina tallrikar i två olika storlekar!

160119_1

Detta var maten som intogs. Ni missade väl inte inlägget om de supergoda malmburgarna jag gjorde med hjälp av den fiffiga hamburgerpressen? Visst var det kul att lägga upp på det andra! Kan tänka mig att det blir bra till förrätter och desserter också!

WILD DINING

Kan tänka mig att mitt barbarn kommer att ääääälska att äta på lejontallriken när han är här ♥

Själv skulle jag vilja ha fler olika till hela familjen dessa till mig och sönerna,  pax för giraffen så får maken ta lejonet ;)

160122_4 160122_5 160122_6

I samarbete med Coolstuff

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *