SAMARBETENshoppingTIPS

IDEAL OF SWEDEN NYHETER

I samarbete med Ideal of Sweden

Vårkänslor deluxe får man av detta tjusiga skal från Ideal of Sweden. Blått år flott! Kommer bli så snyggt tillsammans med alla plagg som går i blå och vita nyanser. Jeanskjol, jeansshorts, vit blus eller ett blommigt plagg i rätt färgställning.

Penséer och nytt mobilskal från Ideal Of Sweden mer vår kan det inte bli!

Vill du också få vårkänslor och ditt egna skal eller helt valfri tillbehör från Ideal of Sweden så klickar du in dig HÄR och i kassan skriver du in min kod till dig “UNFORGETTABLE” så får du hela 20% på ditt köp.

Massor av snygga skal och tillbehör finns och igår så släpptes en kollektion av influencern Hailee Lautenbach (också känd som Haileebobailee). Hailee är en tjej som kombinerar sitt yrkesliv genom att vara influencer, skådis och modell.

 

”Gå din egen väg och be aldrig om ursäkt för att du är du”

 

Foton lånade från Ideal of Sweden (de tre ovan).

Ha en fin solig dag!

4

Lämna gärna en kommentar!