löpar/sportmode,  LÖPNING & TRÄNING,  TIPS

SAUCONY OMNI 15

Äntligen ett par nya löparskor och ett helt nytt märke för mina fötter! Saucony omni 15!

Har kört stumt på Asic 2000 GT sedan jag började springa (2012). När man väl stått och testat och sprungit på det där löpbandet har man alltid fallit tillbaka på den “gamla” modellen men årets modell.

Känner att min löpstil förändrats under tiden och därmed har jag fått känningar. Främst häl och sedermera i mitt knä. Som jag är osäker på vad och varför det gör lite ont. Det är varken löparknä eller hopparknä. Ett tag trodde jag att det kunde vara menisken, korsband och ledband. Google är inte alltid så bra ;)

Men det har blivit så mycket bättre med vila och försiktighet.

Letade med ljus och lykta efter ny modell eftersom mina gamla trotjänare till modell inte längre känns anpassad efter mina behov. Valet föll på Saucony. Maken supertrivs i dem och allt jag läst om dem såg bara bra ut.

SAUCONY OMNI 15SAUCONY OMNI 15SAUCONY OMNI 15

Ett löppass om 6 km har jag hunnit med i dessa och det var som att springa på moln! Upplever att de ger respons vid isättning och “fjädrar” tillbaka. Det kan vara en kombo också av ren och skär löparlycka efter månader av sparsamhet av min favorithobby också. Kommer att göra fler recensioner och analyser under våren. När de gått ett par till mil.

Köpte mina hos känd sportkedja och de ligger på 1700:-. Trivs mitt knä och övriga kropp i dessa så är det som vanligt väl investerade pengar. Nej jag är inte sponsrad! Har köpt dessa själv.

Önskar alla en finfin fredag och helg! Redan fredag igen! Vi kör innebandymatcher och på söndag ska jag ha en ledig hemmadag i hemmakontoret och i hemmet. Jobb. campmalmborg och så får det bli lite planering av fix i hemmet! Det blir en trevlig dag med extra allt tror jag!

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *