HEMMA HOS,  LIVET,  TIPS,  vardagsrum

MINA ALLDELES EGNA ÖNSKEFOTON

Hej hallå!

Har heeeelt glömt bort och visa hur det ser ur med vår nya vägg i vardagsrummet! Ännu inte helt klart men på god väg.

Så här såg det ut innan.150907_7

När vi byggde ut huset för 12 år sedan (!!!) så tog jag kort  på barnen och skickade iväg och gjorde förstoringar hos Önskefoto.  Har varit jättenöjd med dessa men kände att det var dags för något nytt och en omplacering av dessa “småttingar”. Blev ännu bättre att placera dem bredvid vårt dubbelfönster på rad. Nöjd, nöjd,nöjd!

161027_4

161027_3

Kartan är så snygg och den kommer vi förhoppningsvis att pinna på lite fler resmål. Syns dålig på bild men jag har satt nålar på de länder vi besökt. Min snygga bock shoppade jag på Gotland och det nya nätet är från Lagerhaus. Här tänkte jag hänga aktuella minnen från den senaste tiden. Just nu är det Helsingborg marathon, diverse festfoton och mer löparbilder. Vårt LIV helt enkelt! Jag skriver ut mina egna fotografier men har man inte tillgång till egen utrustning så rekommenderar jag Önskefoto som har många tjänster kring just foto.

Är sugen på en kanvas på mina barn som de ser ut nu! 12 år senare! När maken fyllde år lyckades alla kasta sig i en hög på vår fatboy och jag tjuvade några ögonblicksfoton. Det är verkligen sällan de hamnar tillsammans av en slump eftersom de två äldsta är utflugna sedan många år. Härligt med dessa hoppas att få fler på dem kanske redan imorgon då det är dags för vår familjehögtid. Hehehe.

161027_1 161027_2

Blir alldeles varm och rörd av dessa foton. När blev de så här stooora? (snart 27, 20,18 & 13) Tänk att dessa fyra är mina! Är sjukt stolt över dem alla veckans dagar, alla sekunder som går…. <3

Så någon av dessa eller kanske ett kollage av alla jag smattrade av? Även barnbarnet ska upp på canvas!

160830_27 160830_9

Har bara ett problem att välja vilket som ska förstoras ;) I-landsproblem, jag vet…

Nu får ni ha en finfin fredag och helg! Här förbereder jag det sista inför vår årliga familjefest! Det ska bli en sjukt roligt Halloweenfest!

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *