.RECEPT & MAT,  fisk

Panerad torsk med hösttoner

Här kommer ett recept på en liten “fusk” rätt. Antingen som panerar man torsk själv som är jättelätt eller så fuskar man med köpefisk från frysdisken och får denna goda rätt! Jag köpte den panerade torsken som innehåller 100% torskfilé. Fiskpinnarna göre sig icke besväret!

Till firren serverade jag nyskördad Amadine från potatislandet, en av mina absoluta favoriter att odla och äta. Nystekta höstkantareller som fångats i skogen (Jäklar vilket svampår!) En enkel creme med tryffelolja, salt, vitpeppar och så en liten ensemble av dillkronblomster, dill, gräslök på en bädd av rivna morötter. Älskar rårivna morötter till fisk!

Panerad torsk med hösttoner Panerad torsk med hösttoner

Så gott med egna råvaror från trädgården och skogen! Nomnom!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *