.RECEPT & MAT,  inläggningar,  kött

TACOBÅTAR

Trött på den vanliga köttfärsen och majsskalen varje fredag?

Här kommer en variant på tacodinner! Tacobåtar!

Jag gjorde pulled pork i ugnen och som tillbehör blev det mixsallad, körsbärstomater,  picklad rödlök, riven mozzarella (så gott till tacos)groddar, peperoni, creme fraiche, balsamicovinäger.

160926_4 160926_3 160926_5

Detta var verkligen en hit! Så enkelt och gott. Dessutom väldigt vackert också och det gillas. Man kan variera dessa båtar i oändlighet eller hur? Kyckling i alla dess former, pulled, grillad och stekt. Varför inte köra en vegovariant och ha i goda bönor istället. En variant jag gillar så mycket är kidneybönor som man blandar med pesto och olivolja. Mums mums så gott!

Lax och räkor är inte helt fel det heller! Nu blev man hungrig så degs att fixa middag här! Massor av fixeri här har jag att göra inför vår stora familjehappening – HALLOWEEN i morgonkväll. Åh vad kul det ska bli att festfixa lite.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *