FAMILJ,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

CAMP MALMBORG V 2

Här rullar vi på med vår Camp Malmborg V 2. Och jag har kört på denna vecka med några pass med tabataintervaller. Ett tidigt morgon pass 06:15 och ett kvällspass. Dessutom två löprundor. Tar det lite lugnt eftersom jag fortfarande känner av min stukning och knät gnäller lite men är mycket bättre! Lugn och fin bara!

170114_5

[KGVID width=”922″ height=”692″]https://www.unforgettable.se/wp-content/uploads/2017/01/IMG_8819.mov[/KGVID]

Jag sprang en runda först och sedan hem för att hämta upp snart 13-åriga sonen. Det blev 2 km tillsammans och det är så underbart att se när det lossnar och när pannbenet klappar in och man ser DEN DÄR löparblicken. 
CAMP MALMBORG V 2
170114_2 170114_4

Fredagsmys!170114_3
Och äntligen har jag lagt vantarna på stora träningsboken för kvinnor!

Hoppas ni får en mysig fortsatt helg! Här doftar det ljuvligt av den nybakade nougatkladdkakan jag svängde ihop och strax ska jag börja med lite god lördagsmat.

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *