löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp

STHLM TRAILRUN – STHLM CHALLANGE 2019

Igår var det dags för att dra igång STHLM CHALLANGE serien om fyra lopp! Så kul med dessa lite annorlunda lopp. Igår var det trail som gällde i STHLM trailrun. Sist vi sprang denna 2017 så var bansträckningen en annan. Men samma skidbacke var med i år! Mycket backar vilket innebar mycket härlig utförslöpning vilket jag gillar mycket! Full rull på fötterna. HÄR, HÄR, HÄR & HÄR kan du läsa om förra gången vi sprang STHLM CHALLANGE.

Vaknade dock till detta hemma! Snö. Men i Sthlm sken solen och vi fick kavla upp ärmarna i startfållan.

STHLM TRAILRUN - STHLM CHALLANGE 2019

STHLM TRAILRUN - STHLM CHALLANGE 2019

STHLM TRAILRUN - STHLM CHALLANGE 2019

STHLM TRAILRUN - STHLM CHALLANGE 2019

After run pizza hemma i soffan. Plöjde några avsnitt av Hidden. Hm har inte riktigt fastnat ännu tyvärr.

Ser framemot de kommande tre loppen, sthlm 10, milen mitt i stockkolm och så davorit i repris urban trail som går via bygnader och sedan i höst Apocalyps ett lopp liknande Run for your lives som vi sprang för två år sedan. Läs om det HÄR!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.