löpningLÖPNING & TRÄNINGlopp

STHLM TRAILRUN – STHLM CHALLANGE 2019

Posted

Igår var det dags för att dra igång STHLM CHALLANGE serien om fyra lopp! Så kul med dessa lite annorlunda lopp. Igår var det trail som gällde i STHLM trailrun. Sist vi sprang denna 2017 så var bansträckningen en annan. Men samma skidbacke var med i år! Mycket backar vilket innebar mycket härlig utförslöpning vilket jag gillar mycket! Full rull på fötterna. HÄR, HÄR, HÄR & HÄR kan du läsa om förra gången vi sprang STHLM CHALLANGE.

Vaknade dock till detta hemma! Snö. Men i Sthlm sken solen och vi fick kavla upp ärmarna i startfållan.

STHLM TRAILRUN - STHLM CHALLANGE 2019

STHLM TRAILRUN - STHLM CHALLANGE 2019

STHLM TRAILRUN - STHLM CHALLANGE 2019

STHLM TRAILRUN - STHLM CHALLANGE 2019

After run pizza hemma i soffan. Plöjde några avsnitt av Hidden. Hm har inte riktigt fastnat ännu tyvärr.

Ser framemot de kommande tre loppen, sthlm 10, milen mitt i stockkolm och så davorit i repris urban trail som går via bygnader och sedan i höst Apocalyps ett lopp liknande Run for your lives som vi sprang för två år sedan. Läs om det HÄR!

 

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *