altan,  HEMMA HOS,  SAMARBETEN,  TIPS

SOLSÄNGAR

I annonssamarbete med Chilli

Solen är i sikte och våren är här! Det kommer att gå fort nu och vips är vi inne i sommaren den sköna. Och vi längtar efter gröna ängar och solsängar.

Vårt trädgårdsarbete är i full gång och i helgen började vi med att gräva ur vår giantiska söderrabatt där lammöron har fått huserat fritt i två år och spridit sig. Så roligt är det inte med endast dessa öron. Kanske till barnbarnets förtjusning men lite mer feeling vill jag ha i den omgjorda rabatten. Kanske lite mer medelhav med oaser av stenar och välvalda växter. Har mina kära buskar, Smällspireror Physocarpus opulifolius “Diabolo” där nu som ska få stå i centrum i sina oaser…

På baksidan har vi som vanligt klippt ned all humle som på sommaren är vår underbara gröna vägg och utesluter all insyn. Vår hemliga altan där det prunkar av blommor och där vi inrett efter våra egna behov och önskningar. En stort bord med stålstolar för att rymma gäster vid våra grillkvällar. Grillarna (en kol och en gasol). I nära anslutning och i ståhöjd har jag min lilla kryddtäppa med basilika, dill, persilja, timjan, rosmarin m.m.

I år funderar vi på att köpa nya stolar att sola i. Vi har våra solblekta baden baden men i år ryker de till förmån för ett par svarta solsängar. Tänk så skönt att få sträcka ut sig som en katt i solen i en sådan eller bara ligga i skuggan med en av de där alla böckerna som tronar i årets semester bokhög?

Hittade ett helt gäng med solsängar hos Chilli som man bara vill ha!
solsängar


Denna skulle passa så bra ovanför vår altan på vår fina runda trädäck. Tänk att ligga här i skuggan och svalka sig med en god bok. Mysa med barnbarnet eller bara vila, slumra lite. Solbädden Florens hittar du HÄR!


På altanen skulle denna i antal två gärna få flytta in! Jättelätt att tvätta av och materialet är i hållbart konstrotting. Ställbar rygg som gör att du själv bestämmer hur du ligger eller sitter.

Solsängen Bahamas hittar du HÄR!


Dessa set om två skulle göra sig väldigt bra också på altangolvet. Snygg design på solsängsetet Pacific Grafit för två. Här hittar du solsängsetet!

Och såklart står dessa stapelbara sängar på önskelistan! Så bra att ha när hela familjen eller vännerna är hemma en solig dag och ALLA vill helt plötsligt lapa sol! Inga problem! Med dessa så kan man ha ett helt gäng och ALLA får en egen solsäng.

 

För ännu mera inspiration och info så besök Chillis hemsida! De kör hem dina möbler fraktfritt! Dessutom erbjuder de alltid 365 dagars öppet köp. Bättre än så kan det knappast bli!

Längtar att få fixa till och inreda vårt favorit bland rum, uterummet! Och tillbringa många sommardagar och kvällar där i en ny solsäng under solen eller våra snygga lampors sken.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *