Ammoudia,  Grekland,  RESOR & SEMESTER

AMMOUDIA BEACH GREKLAND

Ammoudia beach är känd för att vara en av Greklands längsta och långgrundades strand. Dessutom är den rätt lugn då inte så många hittad denna pärla. När vi läste om den trodde vi i stort sett att den skulle vara öde, men inte. Här finns det gott om “lidos” eller solsängar och parasoller att tillgå. Även delar med bara strand om man vill solbada helt gratis.

Vi valde två av våra tre dagar på stranden att ha solsängar. Vissa hotell har sina solsängar för sina hotellgäster medan andra delar på stranden har restauranger eller mindre bistron hand om. Dealen brukar vara att köpa något att dricka så får man solsängen hela dagen. Rimligt tycker jag. Vi tog solstolarna som tillhörde La Creperie & cafe. Trots att det var rätt mycket reserverat så fick vi tre solsängar längst fram vid vattnet. Så himla skönt att inte gå från stranden för lunchavbrott utan bara beställa dryck och mat under dagen.

AMMOUDIA BEACH GREKLAND

Vi hade med oss våra “däck” från Sverige som vi flöt omkring på.

Semester=Mari Jungstedt.

 

Pizzorna var magiskt goda! Denna “carbonara” smälte i munnen.

AMMOUDIA BEACH GREKLAND

Salami är aldrig fel, såååå galet mycket god seg ost. Nomnom!

AMMOUDIA BEACH GREKLAND

 

Beach Ammoudia får toppen betyg av oss! Perfekt för barnfamiljer med den långgrunda stranden. Det är rätt lugnt och alla får plats. Bra med servering direkt från restaurangen, flertal att välja mellan finns.

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.