altan,  BINDERIER/BLOMMOR,  DIY,  HEMMA HOS,  JULEN

MOSSIG DIY

Hej fredag igen! Har varit iväg på ett superroligt reklamjobb i veckan och så har det jobbats på hemmakontoret.

Det rullar på mot jul hörrni! Och gissa vad vi gjorde i går?
Big no no no!!! Haha! Köpte nya (helt OK iofs.) julstjärnor och SATTE UPP!!

Japp! nu sitter de där i all sin prakt och sprider syndig pre julfeeling. För det är ju så förbjudet!! Fy mig!

Nämen vi fick feeling, nya otroligt vackra fönster som vi är så ofantligt stolta över så jag var bara så orolig att alla julstjärnor skulle ta slut i butikerna så därav detta! Har man dessutom en man som är lik mig att allting ska var gjort igår så kan ni räkna med att elen blev fixad och så hänger de nu där. Besparar er foto tills det är legalt.

Men, innan dess förra fredagen så fixade jag ute på altanen. Superviktigt nu när man verkligen ser ut! Hämtade lite mossa hemmavid i barndomsskogen. OBS! Viktigt att man frågar markägare om lov! Man får plocka för eget bruk i mindre mängd / mvh snut Ann

Mossbollar

Dessa mossbollar. Superenkelt och så snyggt!

Använder mig av mina vanliga utomhus krukor till sommarplantorna. Fyller på med löv och formar till med en duk. På bilderna har jag dammduk men det går bra med sopsäck, presenning eller något dylikt. Syftet är att hålla löven på plats.

Sedan är det bara att lägga på mossan och forma till en boll. Dekorera efter tycke och smak. Jag älskar när det är naturella, gärna med lite barr, blåbärs och lingonris i.

MOSSIG DIY

Det att göra stilleben med fler krukor i olika storlekar.

MOSSIG DIY

Mossbollar eller bara liggandes mossa i hängande stålamplar är också fint.

 

Altanen pimpad inför jul. Fattas en julgran och ljuslyktor bara. Och kanske tar jag upp min gamla tradition att binda julbock i år!

Utsikten från våra stora fönster från matsalen.

Ha nu en fin helg! Här blir det en betydligt lugnare hemmahelg än de två föregående! Ska titta på “så mycket bättre” på lördag. Först blir det till att hjälpcoacha innebandymatch hemma och hålla tummarna för sonen som spelar borta för A-laget. Grymt!

Till kvällsmat blir det en bit smörgåstårta/bakelse som jag haft i huvudet sååå länge nu som jag bara måste testa att göra! Kan vara att jag är först ut med en sådan variant! Resultat kommer på Insta antar jag.

Löpning ska det bli också och lite handstående. 1 månad kvar innan det är dags för “upp till bevis” :)

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *