.RECEPT & MAT,  äta ute,  Grekland,  Parga,  RESOR & SEMESTER

CARAVEL BISTRO PARGA GREKLAND

Mittemot hamnen hittade vi denna taverna och vi föll för pizzan såklart! Pizza är ofta väldigt gott och de kan laga dessa på dessa breddgrader. Dessutom står man sig väldigt bra innan det är dags för nästa glasspaus eller så.

CARAVEL BISTRO PARGA GREKLAND

CARAVEL BISTRO PARGA GREKLAND

Sonen valde en Capricciosa och jag en grekisk så klart! Maken tog en Margherita fullmatad med tomat och vitlök.

CARAVEL BISTRO PARGA GREKLAND

CARAVEL BISTRO PARGA GREKLAND

Galet god med massor av ost!

CARAVEL BISTRO PARGA GREKLAND

Ett helt ok lunchställe för oss. Goda pizzor. Trevlig personal, dock stort minus att det tog en timme innan vi fick vår mat så 1½ timme var ett väldigt långt stopp trots att vi inte hade bråttom denna dag. malmburgare_poangmalmburgare_poangmalmburgare_poang + för de grymt goda pizzorna, men tiden drog ned betyget tyvärr.

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *