.RECEPT & MAT,  äta ute,  LIVET,  RESOR & SEMESTER,  Stockholm,  Sverige

Hotell Kung Carl

I helgen var vi till Stockholm för att ÄNTLIGEN för att springa ett lopp! Denna gång var det STHLM urban trail run som arrangeras av STHLM Challange. Vi har sprungit deras lopp förut och fullföljt hela serien förutom i år då jag inte hann eller skulle ha orkat att springa SM10 i juni.  (HÄR!) Jag tror att jag var tvungen att hoppa in och jobba den kvällen också. 
MEN! I söndags morse 0810 stod vi på startlinjen men mer om loppet i ett annat inlägg! Här kommer ju alla fancy bilder från vår vistelse på vårt favorit hotell Kung Carl som är nyrenoverat! Så fint!

Hotell Kung Carl

Vårt rum låg på sjätte våningen (högst upp). Lagom stort och vackert inrett. Gillar tapeten!

Fräscht badrum! Åh tvålen doftade ljuvligt!

Ny entré upp mot hissen.

Nya baren var så snyggt inredd!

Vi fick en lite välkomstdrink och pep upp till terrassen en stund innan vi kom på att det var dags att hämta ut nummerlapparna.

Efter en helt fantastisk solig och varm i pulserande Stockholm (Restaurang och krogrundan i separata inlägg kommer). stannade vi till på Kung Carls uteservering och tog varsin drink innan det var dags att slå igen de blå.

Supertrevlig och kompetent bartender.

Hotell Kung Carl

Så snyggt!

Efter loppet var det dags för frukost! Brödet var jättegott och färskt, lagom med plock och äggröran är den godaste av alla hotellröror!

Hotell Kung Carl

Extra plus för att man kan göra sina egna belgiska våfflor. Nomnom!

Efter vi smort kråset begav vi oss hemåt efter en hel oförglömligt och riktigt rolig helg. 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *