.RECEPT & MAT,  FAMILJ,  FEST

52 och ännu ett varv runt solen

Förra helgen fyllde jag 52! Jag är så tacksam över att jag får finnas till och att jag är vid gott mod och fortfarande aktiv.

Få se om jag skriver samma sak nästa år? Vem vet, mycket kan hända så nu ser jag fram emot ännu ett år och 2023 ska banne mig bli ett gott år!

Kvällen innan grillade vi tillsammans med äldsta sonen och sambo och firade Kebbes 2-årsdag. Fick dessa jättgoda chutneys från yngsta dotra från Kivik musteri när de var där i somras. Mums! Måste bara ta reda på mina rabarber och göra DENNA supergoda heta chutney innan frosten tar rabarbern.

Hur vig kan man vara? En varghund har en lååång ryggrad som kan böjas till en ostbåge. Så här vaknar vi ofta med en varg i sängen. Själv har han en egen säng bredvid oss.

Jag kickade igång min födelsedag med lite födelsedagyoga! 

Dagen till ära och passande nog var det temadag “Gräddtårtans dag” så det blev en gräddtårta med frukt.

52 och ännu ett varv runt solen

Tips på denna tårta kommer!

Skördade i trädgårdslandet och som vanligt blev det en höstlig måltid.

Klädde mig i en gammal trasa , återanvänd (jag älskar att återanvända mina kläder) hehe jag köpte den till DETTA tillfälle när vi var på underbara Wenngarn. Såg att det är fem år sedan redan och jag var gaaaalet mörk i håret.

Ä L S K A R  ♥ Detta! Hela min dyrbara familj samlade.

Alla barn med respektive kom med blommor till mig! (Här passar en gråtande emoji) Så fina, roliga och bra presenter! TACK igen!

Lite pics från veckan, underbart oktoberväder! Här har vi (läs maken) grävt bort två gigantiska Norska brudspireor och grävt bort lite…. Vi har ett nytt projekt på G!  

Älskade ek! Du må fälla mången löv men du är vårt vårdträd som vi sett vuxit alla de snart 26 åren (i januari) som vi bott här! Svindlande lång tid. Ek är ju även Blekinges landskapsträd! Och min far hade ursprung från Blekinge så det är därför ekar står högt i kurs hos oss. Hoppas så att du blir en 1000 år.

Väderbilder! Hamnade på TV4 facebook igen! Haha! Bästa starten på dagen att gå denna promenad med Kerberoz och sedan hem för lite morgonyoga innan det är dags att jobba i köket och bageriet. 

Vildvinet har vi haft i många år också, nästa år måste vi lossa alla utlöpare för att byta ut panelen på huset. 

Mina sommarplantor är fortfarande kvar. Varför kasta bort innan frosten tagit dem tänker jag. Njuter av dem så länge jag kan. Sedan får det bli lite roliga arrangemang till höst/vintern.

Det var förra veckan det! Denna har gått fort och vi har varit iväg med husbilen igen! Inlägg om detta samt en supergod kanelbullekaka kommer i veckan!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *