löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  tabataintervaller,  träning,  veckans pass

VECKANS TRÄNINGSPASS [V40 2016]

Hej!
Längesedan jag skrev mitt “veckans pass”.
Någon som saknar dessa eller inspireras av det?
Eller är ni bara ute efter mat och bak?
Skulle vilja vara så trevligt att veta så hojta!

Men, hur som haver så har mina pass förra vecka sett ut så här, kan tillägga att jag kickat igång ordentligt förrförra vecka efter ett ganska långt uppehåll då jag under vår/sommar har fysiskt jobb och bara koncentrerat mig på löpningen när tid funnits. Typiskt att det blir så över sommaren eller hur ;)
Men, jag känner att styrkan finns kvar så nu är det bara att bygga vidare på en stark och frisk löparkropp!

Måndag Cirkelfys
Tisdag Fys, intervaller och innebandy
Onsdag Vilodag
Torsdag Backintervaller
Fredag Tabataintervaller & kort/snabbdistans
Lö & sön Vilodagar

161007_1

Vad/hur tränar ni?

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *