löpar/sportmode,  LÖPNING & TRÄNING,  MODE & SKÖNHET,  shopping

SPORTMODE A/W-14 ARMBAND

När jag väl är inne och modebloggar om sport så kan jag visa våra nya sportarmband till våra mobiler.
141105_1 141105_2
Armbanden är tillverkade i ett slitstarkt och elastiskt material som står emot fukt och slitage bra. De låses med ett enkelt kardborrelås och är ställbara så att de ska kunna passa de allra flesta armar. De passar utmärkt för sporter där man behöver ha med sin mobiltelefon utan att den skall vara i vägen under träningspasset. Armbanden kommer ifrån sportarmbandet.se som säljer både accessoar i läder och armband till mobiltelefoner.

Testade det rosa som snabbast under måndagens löparpass, men återkommer med recension efter novembers halvmara! Den sitter i af som en smäck på armen! (kan bero på att min gamle trotjänare Belkin börjar bli lite uttänjd i kardborrebanden). Ska också bli intressant hur bra det går att fota genom plastfönstret så att man slipper dra upp mobilen och riskera att man förstör hörlurarna. Viktiga detaljer för en löpare ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *