LÖPNING & TRÄNING,  träning,  träningsJULkalendern2013

.13 träningsJULkalendern

Fredag, vilket innebär apptestardag! Jag laddade hem appen ” Brazilian butt” för vem vill liksom inte ha det? ;) Faktum är att har man starka rumpmuskler så blir man effektivare och starkare i sina löpsteg. Övningarna i appen är såklart de “vanligaste” övningarna.

131216_2

 

Jag testade första nivån vilket är gratis vill man ha tuffare träning kostar det.

8 olika övningar som man utför, vilopauser som jag personligen tycker är onödigt långa (30 sek.) Bra och informativ video samt förklarande text samt en viktig notis hur man utför övningen på rätt sätt. DET tycker jag är jättebra! För hur många vet hur man utför en korrekt squat utan att skada tex knäna?

Så, mitt utlåtande är att låt er ej luras av namnet! Bra övningar. Kan tänka mig att köra detta med en kombo av annan fysträning. Dock så vill jag nog köra på lite tuffare och längre då.

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *